Geloof vooral onze tevreden klanten.

Onze klanten vertellen u met eigen woorden hoe zij hun samenwerking met Intalex hebben ervaren. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat, naast een mooi afgewerkt interieur, een goede samenwerking het beste visitekaartje is voor de vakman.

Bart Versluys, CEO Groep Versluys

Met Intalex vonden we een betrouwbare partner die onze normen en waarden deelt waarin we voortdurend streven naar de beste kwaliteit en service. Een goede projectplanning in combinatie met een hoge afwerkingsgraad en een bijhorend stijl- en kleuradvies zijn een meerwaarde voor onze klanten. Wij raden Intalex dan ook graag aan als kwalitatief schildersbedrijf uit de kustregio.

Martine & Jean-Luc, Luxembourg
Intalex nous a pour commencer bien conseillé en ce qui concerne le choix des couleurs en tenant compte du style d’appartement, de l’orientation des pièces et de la hauteur des plafonds. Il a travaillé de façon bien organisée, proprement et en respectant les délais. On lui avait demandé de faire de légères corrections après notre aménagement et l’installation des luminaires, ce qu’il a réalisé immédiatement et cela de façon bénévole. Nous pouvons franchement vous recommander Intalex pour vos travaux de peinture à venir.
Fam. Debal, De Haan
Beste Peter & Alexander,
Toen wij vroegen aan Groep Versluys om een betrouwbaar schilderbedrijf uit de regio, hebben ze ons in contact gebracht met Intalex. Wij zijn zeer tevreden geweest over de samenwerking ! Al vlug waren wij overtuigd dat we de goede firma hadden gekozen! We konden rekenen op goed advies, een leveringstermijn die perfect gerespecteerd geweest is en een prijs/kwaliteit verhouding binnen de concurrentiële prijzen. Met deze  korte e-mail wensen wij onze dankbaarheid te getuigen .
Fam. Boone-De Bruyn, De Haan
Beste Peter,
Wij willen jou en je zoon Alexander bedanken voor de perfect uitgevoerde schilderwerken en de uitstekende service. Dankzij jouw persoonlijke inbreng en stijladvies, overstijgt het resultaat onze mooiste verwachtingen. Onze volgende interieur-dromen zullen we met een gerust hart en vertrouwen door jullie laten uitvoeren.
Warme groeten van een tevreden klant!
Fam. Meire, Oostende
Wij zijn om verschillende redenen tevreden over jullie service.  Al bij het eerste bezoek voor de eerste besprekingen, denkt Peter oplossingsgericht mee, zonder eigen voorkeuren op te dringen.  Toen jullie er dan de eerste werkdag zoals afgesproken stonden, waren we verrast.  We zijn niet gewoon dat timings zo strikt worden gerespecteerd!  Jullie werkten snel, maar vooral mooi, afgewerkt tot in de puntjes, zonder naden of vlekken.  En proper opgeruimd nadien, dat is ook altijd fijn.

Wat we zeer sterk geapprecieerd hebben ook, is dat jullie met extra mankracht gekomen zijn om de zaken sneller vooruit te laten gaan dan afgesproken.  Het was winter en jullie hielden er rekening mee dat we hier al permanent woonden (nieuw appartement), en dat we dan zo kort mogelijk zonder (vloer)verwarming zaten.  Jullie plaatsten zelfs extra elektrische kacheltjes voor ons.

Toen er achteraf nog iets moest worden bijgewerkt (er dienden nog bijkomende elektriciteitsleidingen te worden ingekapt), was het geen probleem om ook dit snel op te lossen. Alles, ook extra vragen, konden worden besproken en indien nodig op het laatste moment bijgestuurd.

Intalex werkt duidelijk met een team van professionals met jarenlange ervaring.  En het geeft ook altijd een goed gevoel dat Peter een zeer strenge supervisie voert. Kortom: vlugge, correcte afspraken, goeie tips en nazorg, perfecte afwerking,…  Intalex is een firma die we aan iedereen zouden aanbevelen!

Fam. Roekaerts-Michiels, Oostende
Door Groep Versluys kwamen wij in contact met de firma Intalex. Het eerste contact was onmiddelijk wat wij verwachtten , dus een tweede advies vonden wij niet nodig. Een gepassioneerde zelfstandige die deskundige raad gaf over de schilderwerken, die vakkundig uitgevoerd werden binnen de afgesproken termijn.
Een flexibele, vlotte samenwerking en bovendien op gebied van prijs/kwaliteit zeer correct! Wij raden Intalex met een gerust hart aan!
Fam. Vandermeersche, Nazareth
Na eerder kwaliteitsvol werk in ons tweede verblijf deden we opnieuw beroep op Intalex voor onze woning. Wat ons betreft zijn er drie kernwoorden voor Intalex: professioneel, topkwaliteit en servicegericht.
Fam. Nelissen, Antwerpen
Na de inrichting van ons appartement op Oosteroever, moest de kers nog op de taart worden gezet: het schilderwerk. Van verschillende kanten werd me de raad in het oor gefluisterd om de firma Intalex te nemen. Die keuze heb ik me niet betreurd. Peter Fockenier kwam meteen de woning opmeten en gaf – zelfs ongevraagd – deskundig advies in verband met vliesbehang, keuze van de verf, kleur… De vriendelijk en gemoedelijk manier waarop dat gebeurde, nam bij mijn vrouw en mezelf de stress van het kiezen weg. Vervolgens werd er alles aan gedaan om het werk voor onze deadline te kunnen voltooien. En dat is gelukt, meer zelfs… het was een week eerder klaar!
Bij de beëindiging van de werken betraden we het appartement opnieuw: de kers was inderdaad aangebracht, en wat voor een kers. Het advies bleek volledig juist en voor de afwerking konden we geen opmerkingen vinden. Wie een schilder zoekt, wil ik graag ‘Intalex’ in het oor fluisteren.
Fam. Van Belle
Bij het eerste gesprek kregen we een deskundige en professionele uitleg. Onmiddellijk hebben we toen de eerste afspraken gemaakt, we waren volledig overtuigd van Intalex!
Al onze wensen waren géén probleem voor Peter en zijn team, de afgesproken timing werd perfect gerespecteerd,
alle afspraken werden nagekomen, zelfs met nog een paar zaken (kosteloos) bovenop! Ik kan daarom alleen maar aanraden steeds een prijsofferte te laten maken door Peter. Zo kan je steeds vergelijken naar prijs en kwaliteit toe !
Fam. Stokart, Oostende
Beste Peter en het ganse team van Intalex,
Graag hadden we jullie willen bedanken voor het uitstekende werk dat jullie uitgevoerd hebben in ons nieuwe appartement. Ondanks de strakke timing waren jullie zeer flexibel en zijn de werken erg secuur, met oog voor detail afgewerkt. Voor ons was het dan ook een heel aangename ervaring die begon van bij het eerste contact. Onmiddellijk was het voor ons duidelijk dat jullie over de juiste deskundigheid en expertise beschikken om deze werken uit te voeren en we hebben dan ook geen moment getwijfeld om met jullie in zee te gaan. Het resultaat is dan ook fantastisch! En dit allemaal in een open sfeer en goede communicatie. We willen jullie dan ook warm aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar echte professionals!