Ervaring van jaren, enthousiasme van starters

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de wereld van decoratie, bouw en vastgoed, vond zaakvoerder Peter Fockenier het tijd om terug te keren naar zijn roots : schilder en decoratiewerken. Ondertussen stapte zoon Alexander mee in de zaak. De kennis, ervaring en kunde van de vakman werden gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van een starter.

Van renovatie tot decoratie

Of het nu gaat over uw nieuwbouw of renovatieproject, het afwerken van uw ruimte met passende raamdecoratie, parket of laminaat, u vindt in Intalex steeds de juiste partner. Intalex onderhoudt nauwe contacten met verschillende interieurspecialisten, stuk voor stuk referenties in hun vakgebied. Zo is Intalex in staat uw project tot de puntjes af te werken.

Gekende Leveranciers, bewezen kwaliteit

Intalex kiest voor de afwerking van uw interieur bij voorkeur voor producten met een bewezen kwaliteit. Door frequente bijscholing en constante aanwezigheid binnen de sector beschikken wij over de nodige kennis om de juiste producten voor elke klus te bepalen. Wij adviseren u daarom graag ook te werken met onze vaste merken: Herbol, Sikkens, enz.